Hilsen fra rektor

Klikk for stort bilde

Vi har nå gått inn i en ny tid og inn i en ny fase. Vi er på vei mot nye læringsarenaer og nye strukturer. Både grunnskoleelevene og elever i den videregående avdelingen mottar fra i dag, mandag 16.mars undervisning via ulike digitale løsninger.

Vi som jobber på Møllehagen skolesenter ønsker å strekke oss langt, for å få til godt samarbeid og få til god opplæring, selv om skolen er stengt. Med utgangspunkt i visjonen vår «En kilde til mestring» skal vi klare dette i sammen.

Vi ønsker å komme med noen generelle oppfordringer til dere som foresatte i grunnskoleavdelingene:

• Foresatte skal ikke gi undervisning, men være til stede, støtte og vise interesse
  • Struktur i hverdagen er godt for alle
  • Lærerne er tilgjengelige for elevene via sms, e-post og digitale flater i skoletiden.
  • Har du tekniske problem utover det som lærer kan hjelpe deg med, - ta kontakt med IKT ansvarlig Trond Oskar Haagensen (mob. 911 49 412)
  • Vi vil legge opp til forventet skolearbeid ca. 2 timer til dagen, men her vil vi tilpasse individuelt.
  • Kontaktlærere skal ha jevnlig kontakt med elev og foresatte/institusjon. Dette samarbeidet er viktig for å sikre at arbeidsmengde er rett tilpasset den enkelte.
  • Avdelingsleder Birgitte Høiby ( mob. 404 91 190) og Jon Heggheim (mob. 996 36 806) er tilgjengelige for spørsmål

Rammer for opplæring i den videregående avdelingen:

• Alle elever skal i løpet av fredag 13.mars ha blitt kontaktet av kontaktlærer. Faglærer har, enten fredag eller i løpet av mandag 16.mars, kontaktet sine elever og informert dem om organiseringen av arbeidet med faget den første uka (uke 12). Hvis noen elever ikke har blitt kontaktet ennå, bes de ringe å gi beskjed og oppdatere kontaktinformasjon.
  • Elever som ikke har hentet bøkene sine må gjøre det så fort som mulig. Avtal tid for henting med avdelingsleder Arne-Petter Gjørøy eller bruk ringeklokke ved inngangsdøren mellom kl. 08:00-15:00.
  • Har du tekniske problem utover det som faglærer kan hjelpe deg med, - ta kontakt med IKT ansvarlig Trond Oskar Haagensen (mob. 911 49 412)
  • Gi melding til kontaktlærer hvis du ikke har nettverk hjemme.
  • Det vil i utgangspunktet ikke bli undervisning etter timeplanen. Faglærerne utarbeider planer for hvordan undervisningen skal organiseres og informerer elevene om det på Itslearning og/eller på Teams. Planer for de kommende ukene publiseres fortløpende. Vi forventer at elevene følger opp det som blir planlagt og holder god kontakt med faglærer. Sammen skal vi klare å holde en progresjon i fagene slik at elevene skal få standpunkt og halvårsvurdering i de fagene som skal ha det.
  • Faglærere vil være i kontakt med elevene flere ganger i løpet av uka enten på melding, chat, videochat, skype, telefon, facetime, eller video Teams.
  • Gjennomføring av innleveringer, vurderinger og former for vurderinger avtales fortløpende mellom faglærer og elever.
  • Avdelingsleder Arne-Petter Gjørøy (mob. 920 53 847) er tilgjengelig for spørsmål

Jeg ønsker dere alle lykke til med en annerledes skolehverdag!

Hilsen fra

Linda Gilje