Skolehelsetjenestetilbud våren 2020

Du kan ta kontakt med helsesykepleier Oddbjørg ved å ringe eller sende en SMS på telefon 901 02 646 for å avtale en time- enten samme dag (dersom ledig) eller en annen dag. Du kan få svar på spørsmål eller ta en prat på telefon, videokonsultasjon eller du kan komme til helsestasjonen, det som passer deg best. Dersom du er syk/ har forkjølelsessymptomer skal du ikke komme til timeavtalen. 

Helsesykepleier kan hjelpe med prevensjon, klamydiatesting, graviditetstest, gratis kondomer, samtaler om psykisk helse, om hjemmeforhold eller andre forhold som er utfordrende i hverdagen din. 

Velkommen til å ta kontakt😊  

 

Helsestasjon for ungdom i Stavanger (adr: Nytorget 1) har foreløpig ikke åpnet for «drop-in», men du kan gjøre avtale på telefon 900 93 544 for å avtale en time med èn gang (dersom ledig), senere samme dag eller en annen dag. Det er viktig at du ikke kommer til oss dersom du er syk! Ring da og utsett timen til en annen dag. Vi ser helst at du kommer alene til timen, da vi må unngå mange personer samlet i lokalene våre. 

Til toppen